Εμεις...

Σπύρος Σπηλιωτόπουλος

Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και με σαρακονταετή εμπειρία στο χώρο των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, το παλαιότερο μέλος του ASKROPOLE ACCOUNTING, Σπύρος Σπηλιωτόπουλος, σας εγγυάται υψηλής ποιότητας λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Έχει εργαστεί ως μισθωτός σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες και ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει συνεργαστεί με εμπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εκπαιδευτήρια

Έχοντας διατελέσει φοροτεχνικός σύμβουλος επιχειρήσεων, ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, να προβλέπει τους κινδύνους και να προτείνει τα μέτρα που θα επιτρέψουν την υγιή συνέχεια της επιχείρησής σας.

Εχέμυθος, ειλικρινής, τίμιος και φύσει ήρεμος, ο Σπύρος Σπηλιωτόπουλος σας συνοδεύει στο εγχείρημα σας, σας προτείνει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε και είναι στο πλευρό σας σε κάθε στάδιο.

Ο Σπύρος Σπηλιωτόπουλος ομιλεί την ελληνική και αγγλική γλώσσα..

Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος

Πτυχιούχος Λογιστικής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος του Πειραιά, του τμήματος Λογιστικής της Δημόσιας Διοίκησης, το ιδρυτικό μέλος και συνεχιστής του λογιστικού φοροτεχνικού γραφείου, Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος διαθέτει δεκαετή εμπειρία στο χώρο της λογιστικής.

Δυναμικός, εχέμυθος και παθιασμένος με τη λογιστική επιστήμη, Ο Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος συνεργάζεται με την Epsilon Net η οποία εκτός από την παροχή λογισμικών προγραμμάτων, διοργανώνει πολλά σεμινάρια σχετικά με το επάγγελμα του Λογιστή, τα οποία παρακολουθεί ανελλιπώς.

Συνεργάζεται δε και με την AST BOOKS η οποία διοργανώνει επίσης πολλά σεμινάρια με καταξιωμένους ομιλητές στοχεύοντας στη συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων λογιστικών υπηρεσιών.

Από το 2013 ασχολείται και με την ιδιωτική ασφάλιση στους κλάδους ζωής, ιδιοκτησίας, αστικής ευθύνης, συνταξιοδότησης κλπ. Με γνώμονα την σωστή και ολοκληρωμένη κάλυψη του πελάτη συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες προσφέροντας ανταγωνιστικά πακέτα.

Ο Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος ομιλεί την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

© 2023 Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!